Mirë se erdhët bashkatdhetarë në Manifestimin tradicional “Ditët e Diasporës”, në Komunën tuaj!

sot, më 03.08.2019 në Komunën e Kastriotit- ish Obiliqit, nën përkujdesjen e Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport dhe, në pranin të kryetarit të Komunës z. Xhafer Gashit e të shumë bashkëkombëseve dhe OJQ-ve, që veprojnë në këtë Komunë u mbajt Manifestimin Tradicional “Ditët e Diasporës”, me një program të pasur kulturor-artistik: Këngë, valle dhe recitime të ndryshme, ku dhe […]