Rexhep Rifati – Hapet edhe pika shkollore në Schwerzenbach!

Çdo shkollë shqipe është rreze dielli për sytë e fëmijëve, të cilët me dashurinë më të madhe, me dashurinë për gjuhën e nënës mundohen ta ruajnë gjuhën amtare. A ka gjë më të bukur se të shohësh prindër shqiptarë, të cilët edhe pse larg atdheut, me përkushtim i shoqërojnë fëmijët e tyre drejt shkollës shqipe në Uster, Volketswil, Ditelikon, Brüttisellen, […]

Shoqata e Shkrimtarëve: “Fahri Fazliu” në Kastriot (ish Obiliq), shpall konkurs letrar për poezi

Edhe këtë vit, në Kastriot,( ish Obiliq) do të mbahet Manifestimi mbarëkombëtarë :” Dritat poetike të Kastriotit 2019 ” , edicioni i katërt që organizohet Nën Patronatin e Kryetarit të Komunës z.Xhafer Gashi në shënim të 30 – vjetorit të rënies së dy dëshmorëve të kombit : Fahri Fazliu dhe Afrim Zhitia . Ftoheni të merrni pjesë të gjithë krijuesit […]