Me ne, atdheun e keni më afër!

POLLUZHA TOURS Udhtimi me autobus, për në atdhe, do të rifillon më 05.06.2020, nëlinjën Gjermani-Kosovë-Gjermani.Nisja do të jetë:Nga Gjermani, më 05.06.2020Nga Kosova, më 07.06.2020 GJERMANI:▪️Nürnberg▪️Ingolstad▪️München▪️Rosenheim▪️Salzburg . KOSOVË:🔺Podujevë🔺Prishtinë🔺Komaranë🔺Malishev🔺Suharek🔺Prizren🔺Rahovec Linjat mbahen me autobusa komodë dhe staf të trendit Evropian.Gjatë udhtimit do të shërbehi me:Kaffee ☕️Ëmbelsira🍪Pije freskuse🥤Mbushës të telefonit🔌etj. Për më shumë mund të na kontaktoni në nr. tanë të telefonit: . GJERMANI:📞00491605934534📞004916091579148📞00491741724056 […]