Poezi nga Migena Arllati

SOFËR HERONJSH Do të mbledh në një sofër heronjashtu rënduar me plumba në trup,si u copëtua Shqipëria t’u tregojpa Kosovë, Iliridë e Çamëri në trung. Do t’mbledh trimat e Libohovësbashkë me t’Drenicës dhe Dukagjinit,burrat e Malësisë dhe Maleshovëstok me t’Shkodrës, […]