DISKUTIME

ORA E SHQIPES

BISEDË E LIRË

Përmes kësaj webfaqe, Bisedë e Lirë, thërras të gjithë bashkëkombësit,  të gjitha trojeve shqiptare, të Shqipërisë Etnike, të bashkuar të veprojmë për të shpëtuar pjesën më vitale të kombit, fëmijët tanë mërgimtarë!
Fëmijët të cilët, pa fajin e tyre, kanë filluar, brezi i dytë, ta belbëzoj gjuhën e bukur, gjuhën shqipe. Pra, nëse ne dhe institucionet tona rrinë të heshtura, në përgjumje, ka drojë se e ardhmja e këtyre fëmijëve mërgimtarë do të asimilohen!
Për të mos u përsëritur skenat e dhimbshme, të asimilimit, së bashku të punojmë në këtë drejtim, pa ndikime fetare, politike dhe ato partiake.
Temat do të jenë:

  1. Sa jemi duke punuar, si komunitet shqiptar, për ta sensibilizuar çështjen e mësimit plotësues në gjuhën shqipe, tek bashkëkombësit mërgimtar?
  2. Si duhet të veprojmë, për ngritjen e vetëdijes kombëtare, për ta ruajtur gjuhën te fëmijët mërgimtar?
  3. A duhet të jemi një zë, për mërgatën shqiptare, të gjithë shqiptarët për ruajtjen e gjuhës shqipe te fëmijët mërgimtar?

Ps. Nga të gjithë ata që duan të kontribuojnë në këtë drejtim, për mësimin plotësues në gjuhën shqipe, me opinionet e tyre, kërkojmë t’i shmangen ndikimeve politike, fetare dhe ato partiake.

Presim edhe shkrime, të kësaj natyre, përpos opinioneve…

Me respekt
Redaksia


After fibroids, communication willing mad.

Zitat

Perioperative qkt.rlzq.uraebashkuar.com.zkq.cj enhancing reflexes [URL=http://tattoosideasblog.com/cialis-20-mg-lowest-price/]cialis[/URL] [URL=http://gatorsrusticburger.com/propecia-online/]propecia prescription[/URL] [URL=http://gatorsrusticburger.com/cialis-generic/]cialis generic[/URL] [URL=http://yfslink.org/buy-nolvadex/]nolvadex pct[/URL] [URL=http://yfslink.org/viagra/]secure viagra online[/URL] [URL=http://livetvchannels.org/vibramycin/]vibramycin online[/URL] [URL=http://yfslink.org/cheap-cialis/]cialis in jamaica available[/URL] buy, cialis without a prescription [URL=http://thegrizzlygrowler.com/buy-cialis-online/]generic tadalafil[/URL] locus; methaemoglobinaemia, cialis 20 mg lowest price propecia online cialis coupon cialis.com tamoxifen online viagra vs cialis better dogs viagra does vibramycin increase the level of gamma gt cialis does cialis cialis 20mg price at walmart mandatory encloses lichenification, http://tattoosideasblog.com/cialis-20-mg-lowest-price/ cialis 20 mg lowest price http://gatorsrusticburger.com/propecia-online/ propecia generic http://gatorsrusticburger.com/cialis-generic/ cialis http://yfslink.org/buy-nolvadex/ nolvadex pct http://yfslink.org/viagra/ viagra generic http://livetvchannels.org/vibramycin/ vibramycin online http://yfslink.org/cheap-cialis/ cialis canadian pharmacy http://thegrizzlygrowler.com/buy-cialis-online/ cialis blistering atypical.

Zitat

online pharmacies
http://canadianpharmaciesoffer.com/
[url=http://canadianpharmaciesoffer.com/]mexican pharmacies shipping to usa[/url]

Zitat

legitimate online pharmacies
http://canadianhealthypharmacyrx.com/
[url=http://canadianhealthypharmacyrx.com/]buy prescription drugs without doctor[/url]

Zitat

highest rated canadian pharmacies
http://canadianonlinepharmacyneo.com/
[url=http://canadianonlinepharmacyneo.com/]prescription drugs online without[/url]

Zitat

canadian mail order pharmacies to usa
http://canadianpharmaciesnorth.com/
[url=http://canadianpharmaciesnorth.com/]canadian pharmacies online[/url]

Zitat

most reliable canadian pharmacies
http://canadianpharmaciesoffer.com/
[url=http://canadianpharmaciesoffer.com/]online pharmacy[/url]

Zitat

canadian pharmacies online
http://canadianpharmaciesprofmeds.com/
[url=http://canadianpharmaciesprofmeds.com/]online drugstore[/url]

Zitat

best online pharmacy
http://canadianpharmaciesrxbest.com/
[url=http://canadianpharmaciesrxbest.com/]online pharmacy canada[/url]

Zitat

best online pharmacy
http://canadianpharmaciesshippingbsl.com/
[url=http://canadianpharmaciesshippingbsl.com/]online pharmacy canada[/url]

Zitat

prescriptions from canada without
http://canadianpharmaciesunlimited.com/
[url=http://canadianpharmaciesunlimited.com/]best canadian mail order pharmacies[/url]

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.