DISKUTIME

ORA E SHQIPES

BISEDË E LIRË

Përmes kësaj webfaqe, Bisedë e Lirë, thërras të gjithë bashkëkombësit,  të gjitha trojeve shqiptare, të Shqipërisë Etnike, të bashkuar të veprojmë për të shpëtuar pjesën më vitale të kombit, fëmijët tanë mërgimtarë!
Fëmijët të cilët, pa fajin e tyre, kanë filluar, brezi i dytë, ta belbëzoj gjuhën e bukur, gjuhën shqipe. Pra, nëse ne dhe institucionet tona rrinë të heshtura, në përgjumje, ka drojë se e ardhmja e këtyre fëmijëve mërgimtarë do të asimilohen!
Për të mos u përsëritur skenat e dhimbshme, të asimilimit, së bashku të punojmë në këtë drejtim, pa ndikime fetare, politike dhe ato partiake.
Temat do të jenë:

  1. Sa jemi duke punuar, si komunitet shqiptar, për ta sensibilizuar çështjen e mësimit plotësues në gjuhën shqipe, tek bashkëkombësit mërgimtar?
  2. Si duhet të veprojmë, për ngritjen e vetëdijes kombëtare, për ta ruajtur gjuhën te fëmijët mërgimtar?
  3. A duhet të jemi një zë, për mërgatën shqiptare, të gjithë shqiptarët për ruajtjen e gjuhës shqipe te fëmijët mërgimtar?

Ps. Nga të gjithë ata që duan të kontribuojnë në këtë drejtim, për mësimin plotësues në gjuhën shqipe, me opinionet e tyre, kërkojmë t’i shmangen ndikimeve politike, fetare dhe ato partiake.

Presim edhe shkrime, të kësaj natyre, përpos opinioneve…

Me respekt
Redaksia


All viagra neurovascular casts, creams ended, away cholesteatoma.

Zitat

canadian pharmacies that ship to us
http://canadianpharmaciesoffer.com/
[url=http://canadianpharmaciesoffer.com/]most reliable canadian pharmacies[/url]

Zitat

canadian pharmacy
http://canadianpharmaciesprofmeds.com/
[url=http://canadianpharmaciesprofmeds.com/]legitimate online pharmacies[/url]

Zitat

best online pharmacies in canada
http://canadianpharmaciesrxbest.com/
[url=http://canadianpharmaciesrxbest.com/]canadian pharmacy[/url]

Zitat

approved canadian pharmacies online
http://canadianpharmaciesshippingbsl.com/
[url=http://canadianpharmaciesshippingbsl.com/]top rated online canadian pharmacies[/url]

Zitat

online pharmacy canada
http://canadianpharmaciesunlimited.com/
[url=http://canadianpharmaciesunlimited.com/]buy prescription drugs without doctor[/url]

Zitat

online pharmacy
http://canadianonlinepharmacyelite.com/
[url=http://canadianonlinepharmacyelite.com/]best online pharmacies in canada[/url]

Zitat

online pharmacies
http://canadianonlinepharmacymrx.com/
[url=http://canadianonlinepharmacymrx.com/]prescriptions from canada without[/url]

Zitat

best 10 online pharmacies
http://canadianonlinepharmacyph.com/
[url=http://canadianonlinepharmacyph.com/]legitimate online pharmacies[/url]

Zitat

online drugstore
http://canadianpharmacybestmeds.com/
[url=http://canadianpharmacybestmeds.com/]mexican pharmacies shipping to usa[/url]

Zitat

online drugstore
http://canadianpharmacypreshd.com/
[url=http://canadianpharmacypreshd.com/]most reliable canadian pharmacies[/url]

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.