DISKUTIME

ORA E SHQIPES

BISEDË E LIRË

Përmes kësaj webfaqe, Bisedë e Lirë, thërras të gjithë bashkëkombësit,  të gjitha trojeve shqiptare, të Shqipërisë Etnike, të bashkuar të veprojmë për të shpëtuar pjesën më vitale të kombit, fëmijët tanë mërgimtarë!
Fëmijët të cilët, pa fajin e tyre, kanë filluar, brezi i dytë, ta belbëzoj gjuhën e bukur, gjuhën shqipe. Pra, nëse ne dhe institucionet tona rrinë të heshtura, në përgjumje, ka drojë se e ardhmja e këtyre fëmijëve mërgimtarë do të asimilohen!
Për të mos u përsëritur skenat e dhimbshme, të asimilimit, së bashku të punojmë në këtë drejtim, pa ndikime fetare, politike dhe ato partiake.
Temat do të jenë:

  1. Sa jemi duke punuar, si komunitet shqiptar, për ta sensibilizuar çështjen e mësimit plotësues në gjuhën shqipe, tek bashkëkombësit mërgimtar?
  2. Si duhet të veprojmë, për ngritjen e vetëdijes kombëtare, për ta ruajtur gjuhën te fëmijët mërgimtar?
  3. A duhet të jemi një zë, për mërgatën shqiptare, të gjithë shqiptarët për ruajtjen e gjuhës shqipe te fëmijët mërgimtar?

Ps. Nga të gjithë ata që duan të kontribuojnë në këtë drejtim, për mësimin plotësues në gjuhën shqipe, me opinionet e tyre, kërkojmë t’i shmangen ndikimeve politike, fetare dhe ato partiake.

Presim edhe shkrime, të kësaj natyre, përpos opinioneve…

Me respekt
Redaksia


In fungi cephalic vidalista rests employed?

Zitat

canadian online pharmacy
http://canadianpharmaciesoffer.com/
[url=http://canadianpharmaciesoffer.com/]prescription without a doctor's prescription[/url]

Zitat

canadian pharmacy
http://canadianpharmaciesoffer.com/
[url=http://canadianpharmaciesoffer.com/]safe online pharmacies in canada[/url]

Zitat

legitimate canadian pharmacies
http://canadianpharmaciesoffer.com/
[url=http://canadianpharmaciesoffer.com/]safe online pharmacies in canada[/url]

Zitat

Donde Pedir Un Prestamo Personal Solicito Prestamo De Dinero Prestamo Urgente Movil https://prestamosonline.space/oviedo-fl/ Te Presto Dinero Para Lo Que Quieras A Credito Mejores Condiciones Prestamo Personal

Zitat

Para Solicitar Un Prestamo Rapido Prestamos En Linea Por Internet Creditos Nuevos Online https://prestamosonline.space/north-charleston-sc/ Simulador De Cuotas De Prestamos Pedir Prestamo Rapido Y Facil Prestamo De Personal

Zitat

best online international pharmacies
http://canadianpharmaciesprofmeds.com/
[url=http://canadianpharmaciesprofmeds.com/]canadian pharmacy online[/url]

Zitat

canadian pharmacies
http://canadianpharmaciesprofmeds.com/
[url=http://canadianpharmaciesprofmeds.com/]us pharmacy no prior prescription[/url]

Zitat

approved canadian pharmacies online
http://canadianpharmaciesprofmeds.com/
[url=http://canadianpharmaciesprofmeds.com/]canadian pharmacies shipping to usa[/url]

Zitat

[url=https://rantsildipo.ml]rantsildipo.ml[/url]
[url=https://rantsildipo.ml]rantsildipo.ml[/url]

Zitat

[url=https://imhydbayfara.tk]interracial sex white guy black girl [/url]
[url=https://helpmacsynchbutt.tk]helpmacsynchbutt.tk[/url]
[url=https://mettcefoodsitib.cf]teen girl nerdy naked woods [/url]
[url=https://chowsnankickcaphos.ml]chowsnankickcaphos.ml[/url]
[url=https://meuduptasi.ml]skinny legs hairy pussy asian girls [/url]
[url=https://tuiretrave.tk]hot gay mature naked [/url]
[url=https://leofrigerog.tk]hot naked chinese women slave [/url]
[url=https://proginmara.tk]proginmara.tk[/url]
[url=https://tatiltinereem.gq]tatiltinereem.gq[/url]
[url=https://erkahoshard.gq]erkahoshard.gq[/url]
[url=https://teocramnotamon.gq]amateur cum on my big tits daddy xnxx [/url]
[url=https://faadekove.tk]black girl tit cleavage [/url]
[url=https://floodappredem.tk]big tits busty teen college surprise [/url]
[url=https://denwhiraseba.tk]denwhiraseba.tk[/url]
[url=https://wormopomi.tk]iam a 18 very young teen love older cock porn moves [/url]
[url=https://pautelomo.tk]chubby mature naked latino [/url]

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.