DISKUTIME

ORA E SHQIPES

BISEDË E LIRË

Përmes kësaj webfaqe, Bisedë e Lirë, thërras të gjithë bashkëkombësit,  të gjitha trojeve shqiptare, të Shqipërisë Etnike, të bashkuar të veprojmë për të shpëtuar pjesën më vitale të kombit, fëmijët tanë mërgimtarë!
Fëmijët të cilët, pa fajin e tyre, kanë filluar, brezi i dytë, ta belbëzoj gjuhën e bukur, gjuhën shqipe. Pra, nëse ne dhe institucionet tona rrinë të heshtura, në përgjumje, ka drojë se e ardhmja e këtyre fëmijëve mërgimtarë do të asimilohen!
Për të mos u përsëritur skenat e dhimbshme, të asimilimit, së bashku të punojmë në këtë drejtim, pa ndikime fetare, politike dhe ato partiake.
Temat do të jenë:

  1. Sa jemi duke punuar, si komunitet shqiptar, për ta sensibilizuar çështjen e mësimit plotësues në gjuhën shqipe, tek bashkëkombësit mërgimtar?
  2. Si duhet të veprojmë, për ngritjen e vetëdijes kombëtare, për ta ruajtur gjuhën te fëmijët mërgimtar?
  3. A duhet të jemi një zë, për mërgatën shqiptare, të gjithë shqiptarët për ruajtjen e gjuhës shqipe te fëmijët mërgimtar?

Ps. Nga të gjithë ata që duan të kontribuojnë në këtë drejtim, për mësimin plotësues në gjuhën shqipe, me opinionet e tyre, kërkojmë t’i shmangen ndikimeve politike, fetare dhe ato partiake.

Presim edhe shkrime, të kësaj natyre, përpos opinioneve…

Me respekt
Redaksia


Reduced hypervascular, shoe-wearing world, stories; cytogenic symptomatic.

Zitat

international pharmacies that ship to the usa
http://canadianonlinepharmacysl.com/
[url=http://canadianonlinepharmacysl.com/]best 10 online pharmacies[/url]

Zitat

legitimate online pharmacies
http://canadianonlinepharmacywest.com/
[url=http://canadianonlinepharmacywest.com/]reputable mexican pharmacies online[/url]

Zitat

best online pharmacy
http://canadianpharmaciesgen.com/
[url=http://canadianpharmaciesgen.com/]online pharmacy no prescription[/url]

Zitat

highest rated canadian pharmacies
http://canadianpharmacieslink.com/
[url=http://canadianpharmacieslink.com/]top rated online canadian pharmacies[/url]

Zitat

no prescription pharmacy canada
http://canadianpharmaciesoffer.com/
[url=http://canadianpharmaciesoffer.com/]online pharmacy canada[/url]

Zitat

best mail order pharmacies
http://canadianpharmaciesprofmeds.com/
[url=http://canadianpharmaciesprofmeds.com/]top 10 mail order pharmacies[/url]

Zitat

online pharmacies canada
http://canadianpharmaciesshippingbsl.com/
[url=http://canadianpharmaciesshippingbsl.com/]online pharmacy[/url]

Zitat

online pharmacies
http://canadianpharmaciesunlimited.com/
[url=http://canadianpharmaciesunlimited.com/]online pharmacies canada[/url]

Zitat

canadian pharmacy
http://canadianpharmacybestmeds.com/
[url=http://canadianpharmacybestmeds.com/]canadian mail order pharmacies to usa[/url]

Zitat

best online pharmacies canada
http://canadianpharmacypreshd.com/
[url=http://canadianpharmacypreshd.com/]prescription meds without the prescription[/url]

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.