DISKUTIME

ORA E SHQIPES

BISEDË E LIRË

Përmes kësaj webfaqe, Bisedë e Lirë, thërras të gjithë bashkëkombësit,  të gjitha trojeve shqiptare, të Shqipërisë Etnike, të bashkuar të veprojmë për të shpëtuar pjesën më vitale të kombit, fëmijët tanë mërgimtarë!
Fëmijët të cilët, pa fajin e tyre, kanë filluar, brezi i dytë, ta belbëzoj gjuhën e bukur, gjuhën shqipe. Pra, nëse ne dhe institucionet tona rrinë të heshtura, në përgjumje, ka drojë se e ardhmja e këtyre fëmijëve mërgimtarë do të asimilohen!
Për të mos u përsëritur skenat e dhimbshme, të asimilimit, së bashku të punojmë në këtë drejtim, pa ndikime fetare, politike dhe ato partiake.
Temat do të jenë:

  1. Sa jemi duke punuar, si komunitet shqiptar, për ta sensibilizuar çështjen e mësimit plotësues në gjuhën shqipe, tek bashkëkombësit mërgimtar?
  2. Si duhet të veprojmë, për ngritjen e vetëdijes kombëtare, për ta ruajtur gjuhën te fëmijët mërgimtar?
  3. A duhet të jemi një zë, për mërgatën shqiptare, të gjithë shqiptarët për ruajtjen e gjuhës shqipe te fëmijët mërgimtar?

Ps. Nga të gjithë ata që duan të kontribuojnë në këtë drejtim, për mësimin plotësues në gjuhën shqipe, me opinionet e tyre, kërkojmë t’i shmangen ndikimeve politike, fetare dhe ato partiake.

Presim edhe shkrime, të kësaj natyre, përpos opinioneve…

Me respekt
Redaksia


When served suggestion viagra on line temporoparietal viagra online reduce, pill splitter viagra ignored, equina.

Zitat

online pharmacy no prescription
http://canadianonlinepharmacyelite.com/
[url=http://canadianonlinepharmacyelite.com/]legitimate online pharmacies[/url]

Zitat

safe online pharmacies in canada
http://canadianonlinepharmacymrx.com/
[url=http://canadianonlinepharmacymrx.com/]safe canadian online pharmacies[/url]

Zitat

online pharmacy
http://canadianonlinepharmacyph.com/
[url=http://canadianonlinepharmacyph.com/]best online pharmacies in canada[/url]

Zitat

safe canadian online pharmacies
http://canadianpharmacybestmeds.com/
[url=http://canadianpharmacybestmeds.com/]prescription drugs without prior prescription[/url]

Zitat

highest rated canadian pharmacies
http://canadianpharmacypreshd.com/
[url=http://canadianpharmacypreshd.com/]canada drugs no prescription needed[/url]

Zitat

approved canadian online pharmacies
http://canadiantrustmedpharmacy.com/
[url=http://canadiantrustmedpharmacy.com/]reputable mexican pharmacies online[/url]

Zitat

legitimate canadian pharmacies
http://canadianhealthypharmacyrx.com/
[url=http://canadianhealthypharmacyrx.com/]online pharmacy canada[/url]

Zitat

best canadian mail order pharmacies
http://canadianonlinepharmacycl.com/
[url=http://canadianonlinepharmacycl.com/]canadian pharmacy[/url]

Zitat

canadian pharmacies
http://canadianonlinepharmacyhd.com/
[url=http://canadianonlinepharmacyhd.com/]approved canadian online pharmacies[/url]

Zitat

canadian online pharmacies
http://canadianonlinepharmacyneo.com/
[url=http://canadianonlinepharmacyneo.com/]canadian online pharmacy[/url]

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.