Lume Daci Hoti

Dieses Bild hat ein leeres Alt-Attribut. Der Dateiname ist image-9.png

Lume Daci Hoti e lindur me 08.07.1971 në fshatin Dacaj, shkollën fillore e mbaroi në vendlindje,  në gjimnazin e shkollës  “11 Maji” në Pejë, ndërsa SHLP “Bajram Curri” mbaroj në Gjakovë, drejtimi “Mësimi Klasor”, ku dhe mori titullin: Arsimtare e mësimit klasor.

Mbaroj  Fakultetin e Edukimit dhe mori titullin: Bachelor i programit fillor

Fakulteti Filozofik, dega e Pedagogji dhe mori titullin: Profesor i Pedagogjisë

Përvoja e punës:

1994-2018 punoi në shkollën fillore: “Sylejman Voksh” Polluzhë-Rahovec.

Dhjetor 2018 është mësimdhënëse në Gjermani-landi i Bavarisë, shkolla: Winssenschule, Nyrnberg

Mësimi mbahet në këtë orë dhe ditë:

E enjte 15:00-17:00

E premte 14:30-17:30

Seminar (trajnim) të kryer:

  • Mësimdhënie me nxënës në qendër”
  • Mësimdhënie e mendimit kritikë
  • Vlerësimi formativ  etj.
  •