Me ne, Polluzha Tours, atdheu është më afër

POLLUZHA TOURS

 • Udhëtimi me autobus, për në atdhe, në linjën Gjermani-Kosovë-Gjermani do të mbahet në këto ditë:
  Nga Gjermani, Të premten dhe të mërkurën
  Nga Kosova, të shtunën dhe martën.
 • I njoftojmë bashkëkombësit se bëjmë edhe transport, për në Kosovë dhe anasjelltas
 • GJERMANI:
 • ▪️Nürnberg
 • ▪️Ingolstad
 • ▪️München
 • ▪️Rosenheim
 • ▪️Salzburg

. KOSOVË:
🔺Podujevë
🔺Prishtinë
🔺Komaranë
🔺Malishev
🔺Suharek
🔺Prizren
🔺Rahovec

Linjat mbahen me autobusa komodë dhe staf të trendit Evropian.
Gjatë udhtimit do të shërbehi me:
Kaffee ☕️
Ëmbelsira🍪
Pije freskuse🥤
Mbushës të telefonit🔌etj.

Për më shumë mund të na kontaktoni në nr. tanë të telefonit:

. GJERMANI:
📞00491605934534
📞004916091579148
📞00491741724056

. KOSOVË:
☎029-225344
📞044190264
📞044127268
📞044357080

Shtypni mbi foto., për t’u informuar përmes videos.

Fotografia e Polluzha Tours