JAPIM BANESA ME QIRA

JAPIM BANESA ME QIRAPër ata që duan pushimet të rehatshme në Shëngjin ju ofrojmë banesa me qira te Hotel Tanusha, me ndërtim dhe mobileje të reja, 3 dhomëshe, me ashensor,…

Reklamë për biznesin tuaj

Ftojmë bizneset, të cilët kanë dëshirë ta reklamojnë biznesin në portalin tonë, le të na kontaktojnë në faqen: www.uraebashkuar.com, apo në E-Mail: infouraebashkuar@gmail.com.Reklama e juaj në portalin tonë, denjësisht paraqet biznesit…

Reklamoje biznesin tuaj

Ftojmë të interesuarit, të cilët kanë dëshirë ta reklamojnë biznesin e tyre, në portalin tonë, le të na kontaktojnë në faqen: www.uraebashkuar.com, apo në E-Mail: infouraebashkuar@gmail.comReklama e juaj në portalin tonë,…