Aty ku gjuha mësohet edhe ruhet

Synim i yni është që sa më shumë t’i vetëdijësojmë prindërit dhe fëmijët shqiptarë e, të shkojnë masovikisht në mësimin Plotësues në Gjuhën Shqipe, kudo që janë, sepse kështu mësohet e ruhet…

ATY KU ËSHTË MËSUESI VAXHID JANË EDHE NXËNËSIT E SHKOLLËS SHQIPE

           Shkruan: Isuf Bytyçi Mynih, 22 shtator 2017: Mësuesi Vaxhid Sejdiu me punën, angazhimin dhe përkushtimin e tij në kuadër të shkollës shqipe është bërë model,…

JETËN NË SHERBIM TË KOMBIT

Bashkëbisedim me Profesor Mustafë Krasniqin Bashkëbisedoi: Isuf Bytyçi Mustafë Krasniqi, është njëri nder aktivistët kryesorë të Çështjes Kombëtare në Kosovë dhe, tani për Mësimin Plotësues në Gjuhën Shqipe, në Bavari.…