PËR AUTORIN, MUSTAFË KRASNIQI

Nga Isuf Bytyçi Në bashkangjitje të jetëshkrimit të autorit të librit, Mustafë Krasniqi,  “Rrënjët nuk Thahen”, një libër që gjatë lektyrimit më ka futur në imagjinatën e vargut të tij…

INTERVISTË ME ZOTIN-Fol!

Me tha Perëndia. – Doni të me intervistoni?-Nëse keni kohë? i thashë. Perëndia buzëqeshi e tha; -Koha ime është përjetësia dhe asht e mjaftueshme me ba gjithçka. – Çfarë deshët…