NË 22 VJETORIN E BETEJËS SË KOSHARES (ll)

„Këto janë nisma që garantojnë fitore!“ III SHKRUAN: IBISH NEZIRI – Në planin ndërkombëtar, gjatë muajve shkurt dhe mars gjërat kishin lëvizur bukur shumë në favor të Kosovës. Ishte thirrur…

NË 22 VJETORIN E BETEJËS SË KOSHARES (l)

„Këto janë nisma që garantojnë fitore!“ Pjesa e parë Shkruan: Ibish Neziri – Këtë kohë edhe në zonën e Tropojës, ku vazhdonin të ishin funksionale njësitet e furnizimit dhe të…