Mullixhiu dhe guzhina e re shqiptare

Nga Enela Shehu Markja Dashuria kalon nëpërmjet sotmakut – thotë populli – dhe me këtë shprehje nuk flas vetëm për dashurinë e një çifti dhe në familje, por për shumë…