Përmbledhje poezish nga poeti, Fran Tanushi

Shkruan: Fran Tanushi UNË JAM I ATJESHËM Unë jam ky që jam e këtu jetoj I këtushëm s‘jam E di se unë  se kush jam dhe nga kam ardhur Unë…

Përmbledhje poezish nga poeti, Sylë Bajrami

Përgatiti Mustafë Krasniqi     NË QYTETIN TIM   Në qytetin tim s’kemi Cirk, S’kemi as kopsht zoologjik Sa prë hir,kemi teatër.   Në qytetin tim, si në qendër si në…

Mustafë Krasniqi: – „ALBUMI POETIK“

Përmbledhjen „Albumi Poetik“ e përgatiti Mustafë Krasniqi. Shkruan: Mustafë Krasniqi –   Përmbledhja “Albumi Poetik”  i përgatitur nga Mustafë Krasniqi, nën përkujdesjen e kryesisë së Klubit Letrar “Martin Camaj”, libër…

MANIFESTIM LETRAR NË MYNIH TË GJERMANISË

  Shkruan: Mustafë Krasniqi- Më 30.06.2019 në  Mynih të Gjermanisë, Klubi Letrar „Martin Camaj“ në Mynih organizoj Manifestim Letrar me karakter garimi, për poezinë më të mirë, ku u bënë edhe…

Klubi Letrar “Martin Camaj në Mynih

FTESË Klubi Letrar “Martin Camaj” në Mynih, për nder të manifestimit tradicional “Pranvera Poetike fton të gjithë krijuesit dhe artdashësit e fjalës artistike, që jetojnë dhe veprojnë në landin e…

Klubi Letrar “ Martin Camaj“

DIASPORA DHE KRIJUESIT E SAJ

Shkruan: Mustafë Krasniqi     Përmes këtij vështrimi kritik për lexuesin do të sjell disa përmbledhje poetike të krijuesve mërgimtarë. Meqë lexuesi ynë nuk është njohur aq sa duhet   me krijimtarinë…