Librat e Besim Xhelilit të përkthyer në gjermanisht

Këto ditë dolën nga botimi në gjermanisht dy vëllimet e Besim Xhelili, të reja me poezi, vëllimi 8 e 9 që u botuan në shqip në 2019.

Kush ka interesim të blejë ndonjë libër nga gjithsej 4 të miat në gjermanisht, mundet këtë ta bëjë direkt tek botuesi, duke u lidhur përmes këtij linkut:

https://www.bod.de/buchshop/catalogsearch/result/?q=besim+xhelili

Do t’iu isha falënderues dhe mirënjohës të gjithëve që blejnë ndonjë libër për vete, për ta dhuruar ose thjesht që e përcjellin linkun dhe lajmërimin më tutje, me gjasë se një familjar i juaji, një i njohur, një shok a mik, do të dëshironte ta ketë një libër nga unë në gjermanisht.

Besim Xhelili