Reklamoje biznesin tuaj

Ftojmë të interesuarit, të cilët kanë dëshirë ta reklamojnë biznesin e tyre, në portalin tonë, le të na kontaktojnë në faqen: www.uraebashkuar.com, apo në E-Mail: infouraebashkuar@gmail.com
Reklama e juaj në portalin tonë, denjësisht paraqet biznesit tuaj. Ju përpos që e reklamon biznesin tuaj, në faqen tonë, ju e ndihmoni dhe ndihmoni biznesin tuaj.
Ju falënderojmë për bashkëpunim! 
www.uraebashkuar.com


Unioni I Bizneseve Shqiptare-Gjermane ne Gjermani


Nuhi Dragusha Travel Lines / Agjencioni i udhtimeve – Reisbüro

Adresa: Goethestraße 3, 80336 München

Telefoni089 54881742

Për t’u informuar më hollsisht shtypni mbi këto linke:

info@travelline.de

hittps://www.travellines.de

Facebook

Orari i Agjensionit të udhëtimeve nga e hëna deri të dielen nga 0ra 8:30 deri në ora 21:30

POLLUZHA TOURS

🏡Me ne, atdheun e keni më afër!

Dieses Bild hat ein leeres alt-Attribut; sein Dateiname ist image-5.png.
Shtypni mbi foto

♻️Linjat: ️Gjermani-Austri-Hungari-Serbi-Kosovë dhe anasjelltas.️
🚌Linjat mbahen me autobusa komodë dhe staf të trendit Evropian.
🛣Gjatë udhtimit shërbehi me: Kaffee ☕️, Ëmbelsira🍪e, Pije freskuse🥤, Mbushës të telefonit🔌, Wifi 💻,📱etj.

Për më shumë mund të na kontaktoni në nr. tanë të telefonit:

☎️029-225344 / 📞044190264 / 📞044127268 / 📞00491605934534 / 📞004916091579148 / 📞00491741724056 / 📞00393282093995 / 📞00393293441360 / 📞00393290146538