Reklamë

REKLAMË

This image has an empty alt attribute; its file name is image-431.png

Mirë se vini në AcrylGlas Raif Istogu, partneri juaj me një përvojë të gjatë, në përpunimin e xhamit akrilik. Më shumë se 20 vjet me një përvojë të besueshme, në përpunimin e xhamit akrilik.
Qëllimi ynë është t’u ofrojmë klientëve zgjidhje me cilësi të lartë dhe u ofrojmë përdorime të ndryshme të xhamit akrilik, të prodhimit me produkte të cilësisë së lartë.
Ne ju presim në selinë tonë, e cila gjendet në Prutting dhe jemi në dispozicionin tuaj si specialistë për produktet plastike dhe zgjidhjet inteligjente në fushën e plastikës. Si partneri juaj ju shërbejmë në këta Sektorë: Të reklamave, ndërtimeve, çative, të balkonave dhe të industrisë. Me veprimtarin tonë shtrihemi në këto shtete: Gjermaninë, Austrisë dhe Zvicrës!
Të interesuar për tenda me pjergull, çati të oborrit apo tenda lajmërohuni në këto adresa:

AcrylGlas Raif Istogu
Altstein 15
83134 Prutting
Tel.: 08036 90 99 96 3
E-Mail.: info@acrylglas-istogu.de

REKLAMË

MEDIA PRESENT-Asllan Jakupi

(Shtypni mbi foto. për të pasur informacion të plotë)

KONTAKTI

(shtypni mbi fjalin kontakt)

A&J GmbH
Aslan Jakupi
Andernacher Str. 48
80993 München
Telefon: 089 20571770
E-Mail: info@media-present.de

REKLAMË