KRYESIA

ANËTARËT E KMPGJSH-SË

 Më 23.04.2017 në Mynih-Bavari të Gjermanisë në prani të mësueseve dhe mësuesve, Këshillit të prindërve, Shoqatave dhe përfaqësuesëve të bizneseve që jetojnë dhe veprojnë në Bavari, u mbajt Kuvendi Themelues për Mësim Plotësues në Gjuhën Shqipe.

Në Kuvend të pranishëm ishin Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Republikës së Kosovës, Arsim Bajrami me stafin e tij, Ministri i Diasporës së Republikës së Kosovës Valon Murati, si dhe drejtori i Departamentit për Arsim dhe Kulturë në Diasporë, Avdyl Lipoveci.

I pranishëm ishte edhe Konsulli i Përgjithshëm i Republikës së Shqipërisë Arten Hanku, si dhe Konsulli i Përgjithshëm i Republikës së Kosovës Naser Idrizi, Këshilltari Faket Kajtazi dhe Konsulli Hamdi Reqica.

Kryesia e KMPGJSH-së

(Për më shumë klikoni mbi emra)

Xhevahire Sylejmani- mësuese 
Fadil Lumi-Këshilltar
Valbona Roqi-anëtare
Nerxhivane Qorolli-anëtare
Minire Gajtani-anëtare
Sahit Bejt-anëtar
Maxhun Ismaili-anëtar
Lule Lokaj-anëtare
Edmond Skendera-anëtar
Nife Arifaj-anëtare


Ps. të gjithë të interesuarit, mund të marrin informacion të plotë 
tek sekretaria e Këshillit të Mësimit Plotësues në Gjuhën Shqipe 
(KMPGJSH) në Bavari, në e-mailin: lapshbavari@gmail.com

Lini një Përgjigje