MËSIMDHËNËSIT

Të nderuar bashkëkombës, ju që dëshironi t’i dërgoni fëmijët në shkollë, shkollat mund t’i gjeni duke klikuar mbi emrat e shkollave të dhëna, ku do të njoftoheni se ku janë shkolla funksionale, adresa e plotë, mësuesja dhe orari i mësimit.

Grund- und Mittelschule Fürstenfeldbruck Nord 


10. Gimnasium-Gesing të Mërkurën
Lini një Përgjigje