LAPSH-i

Mësimdhënësit ku japin mësim.

SEMINARI RAJONAL PËR MËSIMIN PLOTËSUES NË GJUHËS SHQIPE NË MARIBOR TË SLLOVENISË

Më 26.10.2018, në Maribor të Sllovenisë,organizoi Ministria e Diasporës dhe e Investimeve Strategjiketë Republikës së Kosovës, seminarnë bashkëpunim me Këshillat eMësuesve: Gjermania-landi i Bavarisë, Kroacia,
NË BAVARI TË GJERMANISË, KËSHILLI PËR MËSIM PLOTËSUES NË GJUHËN SHQIPE MBAJTI NJËVJETORIN E TIJ

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.