Shkollat

Shtypni në tabelë e mëposhtme, për të gjetur adresën e shkollës, ku dëshironi ta dërgoni fëmiun në mësimin plotësues në gjuhën shqipe. Shtypni mbi emrin e qytetit, aty gjeni adresën e plotë, mësimdhënës-in/en dhe orarin e mësimit.NË BAVARI TË GJERMANISË, KËSHILLI PËR MËSIM PLOTËSUES NË GJUHËN SHQIPE MBAJTI NJËVJETORIN E TIJ

Schreibe einen Kommentar