Lume Daci Hoti

Dieses Bild hat ein leeres Alt-Attribut. Der Dateiname ist image-9.png

Lume Daci Hoti e lindur me 08.07.1971 në fshatin Dacaj, shkollën fillore e mbaroi në vendlindje, në gjimnazin e shkollës “11 Maji” në Pejë, ndërsa SHLP “Bajram Curri” mbaroj në Gjakovë, drejtimi “Mësimi Klasor”, ku dhe mori titullin: Arsimtare e mësimit klasor.
Mbaroj Fakultetin e Edukimit dhe mori titullin: Bachelor i programit fillor
Fakulteti Filozofik, dega e Pedagogji dhe mori titullin: Profesor i Pedagogjisë
Përvoja e punës:
1994-2018 punoi në shkollën fillore: “Sylejman Voksh” Polluzhë-Rahovec.
Në dhjetor, të vitit 2018 është mësimdhënëse në shkollën: Winssenschule, Nyrnberg – land i Bavarisë
Mësimi mbahet në këtë ditë:
E enjte 15:00-17:00
E premte 14:30-17:30

Seminar (trajnim) të kryer:
Mësimdhënie me nxënës në qendër”
Mësimdhënie e mendimit kritikë
Vlerësimi formativ etj.