Mervete Ismajli

Mervete (Ahmeti) Ismajli, e lindur në Recak, Komuna e Shtimes.

Ka të mbaruar studimet Universitare në Fakultetin Filozofikë, dega e Pedagogjisë, ku dhe mori titullin Profesor i Pedagogjisë.

Punoi si mësuese në shkollën fillore “Skënderbe” në  Recak, që nga viti 01.09.2001 deri më 31.08.2009.

Është mësimdhënëse, që nga viti 2009 në mësimin plotësues në gjuhën shqipe në Landin e Bavarisë-Gjermani, në shkollën:

Landau a.d. Isar Mittelschule  Zum Alten Hofgarten 15 94405 Landau a.d.Isar

Mësimi mbahet, njëherë në javë, nga dy orë mësim, të premteve nga ora 17:30 / 19:10.

HartaS