MË FAL…!

Shkruan: Mustafë Krasniqi

MË FAL…!

Më fal loti im
Heshtur s’lëndova
n’dhe t’huaj!

N’ gjunjë i përkulur
Moti m’ harroj
N’ lumin e lotëve,

Për tokën e engjëjve
Ku u lind princesha ime.

Aty ku u dashurova
Putha me afsh zjarri,

N’ gjuhën e gjyshërve
Thash: të dua jeta ime!

Koha reshur me shi
Po e vret dashurin

Kulla qahej malli
Djepat thatë përkunden!

O zot,
Mos na le n’përplasje!

Nuk prisja të gjeja më shumë faqe pornografike që mund të rekomandohen për shikim! gangstergangbang.com Kënaqësia e një të dashuruari porno! Një kënaqësi!