Në Baden-Württemberg- në qytetin Friedrichshafen do të inaugurohet biblioteka për fëmijë dhe të rinj  

Shoqata Deutsch  – Albanischer Kulturverein Liria e.V. në Friedrichshafen bënë inagurimin e biblotekës për fëmijë dhe të rinj, të dielën, me 18.02.2024 në ora 11:00. Në këtë inagurim i pranishëm do të jetë edhe Radio Televizioni i Kosovës (RTK), me gazetarin Agron Krasniqi.

Kjo biblotek, për lexuesitë shqiptarë, për fëmijë dhe të rinj ofron libra për lexim, njëherit kërkon nga krijuesitë dhe shtëpitë botues, kush ka mundësi, t’i dhuroi libra, më qëllim që kjo biblotekë të pasurohet me libra shqip, për lexuesit e rinj.