JAPIM BANESA ME QIRA

JAPIM BANESA ME QIRAPër ata që duan pushimet të rehatshme në Shëngjin ju ofrojmë banesa me qira te Hotel Tanusha, me ndërtim dhe mobileje të reja, 3 dhomëshe, me ashensor,…

Reklamë për biznesin tuaj

Ftojmë bizneset, të cilët kanë dëshirë ta reklamojnë biznesin në portalin tonë, le të na kontaktojnë në faqen: www.uraebashkuar.com, apo në E-Mail: infouraebashkuar@gmail.com.Reklama e juaj në portalin tonë, denjësisht paraqet biznesit…

Reklamoje biznesin tuaj

JAPIM BANESA ME QIRAPër ata që duan pushimet të rehatshme në Shëngjin ju ofrojmë banesa me qira te Hotel Tanusha, me ndërtim dhe mobileje të reja, 3 dhomëshe, me ashensor, ujë…