Ndeshje e sportit luftarak, me fitore në boks Jurgen Uldedaj dhe në sportin Mixed Martial Artsn (MMA) Rinor Gashi

Mynih të Gjermanisë u mbajt nata e yjeve të boksit profesional e organizuar nga “Hazrolli Sport & Performance”, ku në ring u ngjiten bokserët: Shefat Isufi, Jurgen Uldedaj, Emre Cukur,…

Federata e Futbollit Shqiptar në Gjermani

(Nga portali Mërgata Shqiptare Në Gjermani)