KËSHILLI ORGANIZATIV I SHKOLLES SHQIPE NË NYRNBERG

FTESË

     Ftojmë të gjithë bashkëkombësit, shoqatat dhe bizneset,të cilët jetojnë dhe punojnë në Nyrnberg e në rrethinë, të marrin pjesë në manifestimin e njëvjetorit të hapjes së shkollës shqipe në Nyrnberg, si dhe në manifestimin e 28 Nëntorit- Ditës së Flamurit.

   Programi festiv mbahet nën organizimin e shkollës shqipe (të LAPSH-së në Bavari) së bashku me Këshillin e Prindërve në Nyrnberg, ku do të kemi recitime, këngë e valle të interpretuar nga nxënësit e kësaj shkolle, Nyrnbergut. Të pranishëm do të jenë edhe aktorët: Çun Lajçi dhe Kreshnik Ibrahimi i shoqëruar me grupin e tij artistik, të këngës shqipe.

Programi festiv mbahet më 01 dhjetor 2019 në ora 13:00, në adresën: Hans-Vogelstr.113; 90765 Fürth.

   Të nderuar bashkëkombës pjesëmarrja e juaj do të na nderon dhe inkurajojë në punën e mëtutjeshme!  

JU MIRËPRETKËSHILLI ORGANIZATIVI I SHKOLLËS SHQIPE NË NYRNBERG