Këshilli Organizues «Pranvera Shqiptare ‘81»

F T E S Ë

Ju ftojmë të merrni pjesë në:

TRYEZËN PËRKUJTIMORE

Ist möglicherweise ein Bild von 1 Person und Text

Adem DEMAÇI në 85 Vjetorin e lindjes.
Tryeza mbahet më 26 shkurt 2021, në orën 13, në Institutin Albanologjik – Prishtinë.
Kurse, në orën 12, do të bëhen nderime e do të vendosen lule te varri i Bacës Adem.
Për shkak të sigurisë shëndetësore numri i pjesëmarrësve është i kufizuar vetëm për ata që janë të ftuar dhe secili pjesëmarrës obligohet të ketë maskën mbrojtëse dhe të respektojë masat dhe rregullat e mirënjohura të sigurisë.

Prishtinë, më 5 shkurt 2021

Kryetari i Këshillit Organizues
Hydajet Hyseni

(Marrë nga portali Lëvizja)