KMPGJSH-ja ua uron 8 Marsi- Ditën e gruas!

Te gjitha grave te botes e, kryesisht grave shqiptare, jua uroj 8 Marsin – Ditën e gruas!
Kudo në botë, por edhe te populli shqiptar, gruaja e ka treguar vetën. Që nga Teuta, Nora Kelmendi, Tringa, Donika Kastrioti, Parasqevi Qeriazi, nënë Tereza, Shote Galica, Xheve Lladrovci e, shumë gra shqiptare e kanë treguar forcën e tyre të dijes dhe udhëheqjes!

 Gruaja shqiptare, kurdoherë e ka treguar fisnikërinë, punën dhe luftën për liri, kulture, demokraci e barazi, në jetë.

Prandaj në emër të KMPGJSH-së, në Bavari, jua urojmë 8 MARSIN – DITËN NDËRKOMBËTARE TË GRUAS, të gjitha grave të botës në përgjithësi e, grave shqiptare në veçanti.

Për KMPGJSH-në
Isuf I. Bytyçi