Kurti konfirmon lirimin e tre policëve të Kosovës

Sot, më 26 qershor 2023, Gjykata Serbe e Kralevës ka marrë vendim për lirimin e tre policëve të Kosovës, të cilët  ishin rrëmbyer nga forcat serbe me 14 qershor, gjatë patrullimit kufitar në pikën e quajtur Tresave/Bare, policët: Rifat Zeka, Beqir Sefi e Mustafë Shemi.

Këtë njoftim e jep edhe Kryeministri Albin Kurti i cili Konfirmojë se “3 policët e rrëmbyer tashmë janë liruar. Edhe pse jemi të gëzuar që ata kthehen në familjet e tyre, ky kidnapim konsiston në një shkelje të rëndë të të drejtave të njeriut dhe duhet qortuar”. Më tutje theksoj Kurti se këtë përgjegjësi duhet të mbajë Serbia