Nesër, më 4 janar 2024, në ambientet e Radios-Kosova e Lirë, në Prishtinë shënohet 25-vjetori i fillimit të transmetimit të programit

Nesër, më 4 janar,  në ambientet e Radios-Kosova e Lirë, në Prishtinë  shënohet 25-vjetori i fillimit të transmetimit të programit të Radios dhe fillimi i shpërndarjes së lajmeve nga Agjencia Kosovapress. Vizitorët, edhe pse në një ambient  të ngushtë, i presim prej orës 10.00 deri në orën 16.00. Me këtë rast atyre  u jepet Kalendari  i Radios  i vitit 2024  dhe nga një libër. Për shkak të rrethanave objektive në të cilat ndodhet Radioja, nuk kemi arritur që këtë përvjetor jubilar ta shënojmë për publikun e gjerë në ambiente të tjera  të përshtatshme, sikur përvjetorin e vitit 2019 e disa të tjerë pra tij. Dëgjuesit tanë shokë, miq e dashamirë, na kanë mirëkuptuar çdoherë dhe me siguri do të na mirëkuptojnë  edhe kësaj radhe. Jeni të mirëseardhur!, thuhet në njoftimin e Drejtorisë së Radios-Kosova e Lirë