ORA E LIRISË ME JU ERDHI

Nga Arbana Qeriqi

Arbana Qeriqi


ORA E LIRISË ME JU ERDHI

U– ratë sot e mot për secilin çlirimtarë-e
R– obëruar në mijëvjeçarë
I- shin dhe mbetën trojet tona
M– bushur varre
E- përjetshme qoftë dashuria për atdheun

D– rite e LIRI na sollet
I- dilike vepra e Juaj hyjnore
T– oka s duronte më gjëmën
A- t dheu i të parëve

E– rdhe Epope Çlirimtare e fitimtare

Ç-erdhe e Heronjve
L– apidarë u bënë
I-përjetshëm kujtimi për Ju sot e mot
R-ast unikat në histori
I– mazh Dëshmorësh kurrë nuk shuhen
M-ot i ndritur për ne erdhi
I-lirë qoftë gjithmonë vendi ynë,
T-ë bashkuar për të mbrojtur atdheun

K-osovë vendi ynë i lashtë
O– disejada jonë për liri nuk ka mbarim
S– hpresa jonë në çdo hap
O– ra e lirisë erdhi
V-ijmë të bashkuar për të ardhmen tënde
Ë-ndrra e Dëshmorëve u bëftë realitet.