Prof. Përparim Kabo – le ta thonë me gojën plot “Unë jam shqiptarë dhe gjuha shqipe është më e vjetër”(Video)

prof_perparim_kabo

(Marr nga portali Bashkimi i Shqipërisë)

Leave a Reply

Your email address will not be published.