Shkolla shqipe në Nyrnberg manifeston Pavarësinë e Kosovës

FTESË

Ftojmë të gjithë bashkëkombësit, shoqatat dhe bizneset, të cilët jetojnë dhe punojnë në Nyrnberg e në rrethinë, të marrin pjesë në manifestimin e një vjetorit të hapjes së shkollës shqipe në Nyrnberg, si dhe në manifestimin e ditës së Pavarësisë së Kosovës, 17 shkurtit.

Programi festiv mbahet nën organizimin e shkollës shqipe (të LAPSH-së në Bavari) së bashku me Këshillin e Prindërve, ku do të kemi recitime, këngë e valle të interpretuar nga nxënësit e shkolles shqipe në Nyrnberg. Të pranishëm do të jenë aktori: Çuni Lajçi dhe Kreshnik Ibrahimi i shoqëruar me grupin e tij artistik,

Programi festiv mbahet më 16 shkurt 2020 në ora 13:00, në adresën:

Hans-Vogel-str.113; 90765 Fürth.

Të nderuar bashkëkombës pjesëmarrja e juaj do të na nderon dhe inkurajojë në punën e mëtutjeshme! 

JU MIRËPRET
KËSHILLI ORGANIZATIV
I SHKOLLËS SHQIPE NË NYRNBERG