Dje u përmbyll Seminari i XVI mbarëkombëtar me mësuesit e gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare në diasporë, i cili u organizua në Universitetin “Ismail Qemali” në Vlorë

Redaksia Seminari i XVI mbarëkombëtar me mësuesit e gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare në diasporë, i cili u organizua në Universitetin “Ismail Qemali” në Vlorë, i mbylli punimet e saj…