JASTAKUN E DUE TË FORTË SI GURI

Anekdotë Nga Ismet Tahiraj Shkon njani Dashevcit në Mitrovicë e zenë nata e merr në konak të vetin i zhabarsi i ban qaq muhabet deri tatli dhe tomlariz e llafe…