JASTAKUN E DUE TË FORTË SI GURI

Anekdotë

Nga Ismet Tahiraj

Shkon njani Dashevcit në Mitrovicë e zenë nata e merr në konak të vetin i zhabarsi i ban qaq muhabet deri tatli dhe tomlariz e llafe e derte deri kah mesnata .
Zhabarlit gjithmonë janë kanë te pasun e malldar ,me shpija dhe salltanete të mdha në to.
Vjen vakti më fjet ,I shtron krevetin veç me kanë pash
Ky i dashevcit çohet e merr setren e vet e ban duç si guri më shti ner krye
U nal I zhabarsi e po e kqyer seri
Ooo miko I thotë jastakun e ki veç me pupla te shotave me t’u knaq kryet o burr e ti po e shtin setren tane miko oo
Valla thotë i dashevcit pa e shti nji jastak te fortë si guri tanë natën nuk muj me fjet
Ani bre mik grahi për sante qysh duesh