DY MOTRA AUTORE TË NJË ROMANI

Nga Lan Qyqalla

Motrat gjimnaziste ORTELË – ETRITË KRASNIQI nxoren romanin “MELODI NË NJË BOTË TË HESHTUR” në SHB Press Liberty, mbeshtetur nga komuna e Fushë-Kosovës. Roman qe te mban pezull deri në mbarim. Ngjarja ndodh në qytetin jashte rrethanave që jetojnë autoret, në kohën reale të gërshetuara mjeshtrisht përmes personazheve , përmbajtjes e formës së narracionit. Për më shumë rreth romanit, lexojeni dhe binduni në talentin e romansiereve. Autoreve, motrat Krasniqi, i pergezojme me dëshirën që të vazhdojnë rrugëtimin e mbarë e që premtojnë shumë! Juve lexues ju ftojmë në përurimin e romanit….