FTESË


Ftojmë të gjithë mësimdhënës-it/et e mësimit plotësues në gjuhën shqipe në landin e Bavarisë, Këshillat e Prindërve dhe prindërit e nxënësve, të jenë pjesë e manifestimit të “7 Marsit”, Dita e Mësuesit.
Programi festiv mbahet nën organizimin e shkollës shqipe, Lidhja e Arsimtarëve dhe e Prindërve Shqiptarë në Bavari(LAPSH), e cila ka organizuar një program kulturo-artistik, të përgatitur nga mësimdhënësit dhe nxënësit e shkollës shqipe në Bavari dhe, në Bashkëpunim me Ministrin e Diasporës dhe Investimeve Strategjike të Republikës së Kosovës.
Takimi mbahet më 07.03.2020, në ora 12:00
Toni-März-str.25; 82140 Olching

Kryesia e LAPSH-it