JAPIM BANESA ME QIRA

JAPIM BANESA ME QIRA
Për ata që duan pushimet të rehatshme në Shëngjin ju ofrojmë banesa me qira te Hotel Tanusha, me ndërtim dhe mobileje të reja, 3 dhomëshe, me ashensor, ujë 24 orë, internet dhe pamje nga deti, 3 minutë larg detit.
Banesa 1+1 dhe një Garsonierkë në katin e 4, me pamje nga deti, që gjendej te Restorani Leoni. kurse banesa 1+1 në katin e 2, gjendet te Hotel Ryal. Të gjitha banesat kanë ujë 24 orë, internete dhe ashensor.
Për dallim nga të tjerët ne japim banesa me qira, për 10 ditë me zbritje 5%, nga çmimi i tregut, për ata që bëjnë rezervime, kurse për invalidët e luftës është 10%.

Personi kontaktues:
Shaban Krasniqi
+38344402911
+355683551018