Promovohet libri i autorit dr. Vaxhid Sejdiu “Shkolla Shqipe në Kantonin e St. Gallenit – vatër e bashkimit kombëtar”

LAPSH Lidhja e Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë “Naim Frashëri” në Kantonin St. Gallenit
ALEV Albanischer Lehrer- und Elternverband “Naim Frashëri” des Kantons St. Gallen

F T E S Ë

Lidhja e Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë “Naim Frashëri“”në Kantonin e St. Gallenit, ju fton në promovimin e librit – “Shkolla Shqipe në Kantonin e St. Gallenit –vatër   e   bashkimit  kombëtar”.

Të nderuar nxënës, prindër, veprimtarë të shkollës shqipe, ju ftojmë të merrni pjesë në promovimin e librit “Shkolla Shqipe në Kantonin e St. Gallenit – vatër e bashkimit kombëtar”, të autorit Dr. Vaxhid Sejdiut.

E diel, 13 Qershor 2021, ora 14:00,

Salla e Qytetit–Volkshausstrasse“Thurpark” 23,9630 Wattwil

Kryesia e L.A.P.Sh. “Naim   Frashëri” SG

*Promovimi i librit bëhet në sallën e madhe të qytetit sipas rregullave kundër pandemisë. Salla i plotëson të gjitha kushtet e nevojshme; distanca dhe hapësira e madhe e lejojnë një gjë të tillë.