LPK-ja në Gjermani përkujton 5 majin- Ditën e Dëshmorëve të Komboit

Redaksia

Lëvizja Popullore e Kosovës (LPK-ja) dega në Gjermani, më 5 maj 2024 mban manifestim përkujtimor për ditën e Dëshmorëve të Kombit, ku fton bashkëkombësit dhe bashkëveprimtarët, në nderitm të kësaj dite, të jeni pjesë e këtij manifestimi.
Datë që shënon përkushtimin e dëshmorëve të kombit, të atyre të cilët nuk kursyen jetën për lirin e atdheut, të cilët u sakrifikuar për të ardhmën e Shqipërisë së lirë dhe të bashkuar. Si simbol i mbajtjes së kësaj date, më 5 maji, është rënia heroike e figurës emblematike e heroit të kombit, Qemail Stafës.

Me respekt u mirëptret Këshilli Organizues i LPK-së

Manifestimi mbahet 05. 05. 2024 në ora 13:00, në adresën:

Altmüncher Gesellenhaus

Adolf-Kolpigstr.1

80336 München