Manifestimi letrar, në Mynih

 Klubit Letrar «Martin Camaj» Mynih, në bashkëpunim me  SHKSH «Shqiponjat e Bayernit» do të mbajnë orë letrare, ku dhe do të ketë promovime librash, për nder të ditës së Pavarësisë së Kosovës (17 shkurtit) dhe ditët “Flaka e Janarit”.

Manifestimi mbahet më 15 shkurt 2020,  në 0ra 14:00, adresa: LANDSHUTR STR.19, EGGENFELDEN 84307.

  Në këtë manifestimi letrar do të promovohen dy libra me përmbledhjs poeike: «Albumi Poetik» i përgatitur nga Mustafë Krasniqi dhe libri i Bahri Shytit « Ti je dora e Zotit», si dhe orën letrare garuese, ku dhe do të ketë ndarje çmimesh, për poezinë më të mirë.

Për fund të manifestimit do të ketë një kotej për të pranishmi, ndërsa  SHKSH «Shqiponjat në Bayern» për krijuesit ka pregatitur sofrën muzikore.

Redaksia