Në Landshut, mbrëmje festuese për nder të “Ditës së Flamurit” 28 nëntorit.

Redaksia

Për nder të 28 nëntorit, “Ditës së Flamurit” në Landshut të Bavarisë-Gjermani do të mbahet mbrëmje manifestuese, të organizuar nga pronarja e restorantit Brauereigasthof Hohenthann Shpresa Zuka.

Në këtë mbrëmje janë të ftuar bashkëkombësit të cilët jetojnë dhe veprojnë në Landshut dhe Freising me rrethinë e më gjerë, që të jenë pjesë e kësaj mbrëmje kulturore.

Mbrëmja do të shoqërohet me këngëtarët e muzikës shqiptare: Antogona Bajrami dhe  Sabri Haxholli. Në këtë mbrëmje të ftuar, me programin kulturo-artistik me këngë e valle, janë edhe nxënësit e shkollës shqipe të mësimit plotësues në gjuhën shqipe në Landshut dhe Freising.

Manifestimi mbahet më 02 dhjetor 2023 në ora 18:00, në adresën:

Rottenburger str. 22
84098 Hohenthann

Për të gjithë të interesuarit numri informues është 01753645770. Për pjesëmarrësit hyrja është 15 €