Shoqata Nazmi Ukësmajli Abensberg

NJOFTON

 Bashkëkombësit se me  datë 12.06.2022 do të mbahet turneu tradicional i futbollit të vogël, për të gjithë ata që kanë dëshirë të jenë pjesë e këtij turneu.

Takimi mbahet adresën: Stadonstrasse 17

93326 Abensberg, duke filluar nga ora 9:00

Pra, njoftojmë të gjithë të interesuarit se të enjte, me datë 09.06.2022, është dita e fundit e paraqitjes së ekipeve dhe, pas kësaj date nuk pranojmë regjistrimin e ekipeve tjera, ngaqë është një vendim i organizatorëve, të këtij turneu

Shpresojmë se ftesës sonë do t’i përgjigjeni me kohë dhe urojmë që sa më shumë ekipe të lajmërohen.

Me respekt :

Kryesia e Shoqata Nazmi Ukësmajli Abensberg

Besim Kelmendi                               Hamez Dakaj

017670722378                                 015752442630