LAPSH-i NË BAVARI KËRKON MËSIMDHËNS/E PËR PIKËN SHKOLLORE NË INGOLSTADT

Uraebashkuar

Lidhja e Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë (LAPSh-i) në Bavari

   Lidhja e Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë (LAPSh-i) në Bavari, të Mësimit Plotësues në Gjuhën Shqipe njofton bashkëkombësit në Ingolstadt se, të gjitha përgatitjet për hapjen e kësaj pike shkollore në këtë qytet me rrethinë janë bërë.  Dhe, mësimi do të fillon më 22 shtator 2022, të premteve prej orës 14:00 deri në 15:30, në Shkollën:

Grundschule an der Pestalozzistraße
Pestalozzistraße 1, 85055 Ingolstadt.

  Të gjithë ata bashkëkombës që deri më tani nuk i kanë regjistruar fëmijët e tyre për të vijuar mësimin në gjuhën shqipe, tashmë  e kanë këtë mundësi ta bëjnë tani dhe për këtë mos hezitoni, dërgoni fëmijët në shkollën shqipe, që ata ta ruajnë dhe të ndihen krenar me gjuhën amtare.

  Po ashtu LAPSh-i për këtë pikë shkollore kërkon një mësimdhënës/e, që ka interes dhe  i plotëson  kriteret për mësimdhënie.

 Për të aplikuar për mësimdhënie duhen këto dokumentat:

  1. Diploma
  2. Jetëshkrimi (biografia) dhe
  3. Të gjitha aktivitetet profesionale, që  keni i sjellni  (të gjitha të jenë kopje).

  Afati i dërgimit të dokumenteve është deri më 12 shtator dhe, kërkesën tuaj ta  parashtroni te Këshilli i Arsimtarëve të LAPSh-it, në emailin: info@lapsh-bavari.de (dokumentet mundni t’i skanoni dhe t’i dërgoni në emailn e lartshënuar).

Me respekt Koordinatori i LAPSH-it
Mustafë Krasniqi